Ja som a maig, comença a fer calor i us fem arribar l’agenda de tallers fotogràfics del mes. Aquest mes farem la passejada foto-històrica de fotografia urbana i composició a la Barceloneta, un dels barris més singulars i pintorescos de la ciutat, i tornarem a Ciutat Vella per a fer el taller infantil, un recorregut pel passat de la nostra ciutat on els més petits aprendran a fer bones fotografies.

Us recordem que per apuntar-vos a les activitats ens heu d’escriure a info@materiabcn.com. Aquí les teniu:

 

Nivell 2: Fotografia Urbana i Composició

Barceloneta – L’Illa de Maians

-26 de maig de 2012 de 17:30 a 20:30 hores

En aquest itinerari us ensenyarem a capturar l’ànima d’una ciutat a través de la fotografia urbana i d’arquitectura. Parlarem sobre la llum, els seus moments més interessants i sobre llenguatge fotogràfic. Us ensenyarem una sèrie de recursos per a expressar-vos amb imatges, millorar les vostres fotos i treure el màxim partit de la vostra càmera.

La Barceloneta és actualment un dels barris més originals i pintorescos de la ciutat, amb les seves cases marineres, les seves antigues indústries, el mercat reformat i modern, l’urbanisme militar, la seva relació amb el mar i el port, etc… Un gran espai per entendre la història de Barcelona i per aconseguir grans fotografies!

El preu de l’activitat és de 20€ per adults, 15€ reduïda (estudiants i pensionistes) i gratuïta per menors de 12 anys. També disposem d’un abonament per a les 3 passejades al preu de 50€.

FOTOS

 

 

Taller Infantil: Fotografia i història per Ciutat Vella

-28 de maig d’11 a 13 hores

Us proposem un taller infantil basat en la història i la fotografia per Ciutat Vella. Una manera diferent, original i divertida d’entendre la història de la nostra ciutat amb els petits de casa.

Farem un recorregut per Ciutat Vella, entre el Barri Gòtic i el Born, amb un quadren de viatge i la càmera en mà! Ens esperen històries de romans, de nobles i d’artesans. A través d’un joc de descoberta ens trobarem amb històries del nostre passat romà i medieval; una muralla, un antic temple, carrers, places de pedra, esglésies, fonts i molts altres monuments resten amagats esperant ésser capturats.

I com ho farem això? Doncs ho farem amb la càmera, aprenent com funciona, enfocant, enquadrant bé, i escollint el millor angle per a capturar el que volguem. Tot plegat per a introduïr als més menuts al món de la fotografia i ensenyar-los a expressar-se narrant històries amb la imatge.

El preu de l’activitat és de 10€ per adult i 5€ per nen.

FOTOS

Pin It on Pinterest