joan torrens google +1 joantorrens joantorrens.com

Google ha començat a introduïr aquestes últimes setmanes el Botó +1. Aquest botó permet recomanar les pàgines web que ens agraden als nostres amics i a tothom, en general, que navega per internet. Cada cop que cliquem un botó +1 en una pàgina web, ajudarem als nostres amics i a la resta d’usuaris d’internet a trobar aquella pàgina més fàcilment. Si creieu que el contingut d’una web és recomanable, és la millor manera d’ajudar a que moltes més persones hi arribin, així com facilitar l’entrada de nous visitants als responsables de la web. D’aquesta manera, els continguts més recomanats seran més fàcils de trobar, alhora que aquells continguts irrellevants passaran en un segon pla i els resultats de les cerques resultaran més eficients.

Com m’agrada estar a la última doncs, joantorrens.com ja té el botó +1. Si en sou seguidors i us agrada aquesta web, us agraïré que feu clic en el botó +1 que teniu aquí baix i m’ajudeu a que la gent trobi més facilment aquesta web quan busqui a Google.

 

També he instal·lat el botó a la part superior esquerra de la web, al costat del botó de Facebook, on serà visible en tot moment.

Si voleu saber-ne més sobre el botó +1 cliqueu en aquest enllaç: google.com/+1/button/

Pin It on Pinterest