El passat 20 de juliol, vam realitzar la Passejada Fotohistòrica per Montjuïc amb Matèria BCN. Vam parlar sobre l’arribada de la llum a Barcelona, i la industrialització, sobre la exposició universal i sobre la reconversió dels pavellons al llarg dels anys. Però també vam parlar de Fotografia Nocturna. Al llarg de tota la sortida vam explicar el funcionament de la càmera, els seus mecanismes i tot allò necessari per a fer llargues exposicions i bones fotos de nit,  i així vam poder capturar un lloc tant únic com és la Font Màgica amb tota la seva esplendor i molts altres racons importants de la Muntanya de Montjuïc.

Al llarg de 3 hores doncs, vam recórrer els llocs més emblemàtics de la Muntanya amb un gran grup d’apassionats per la història i la fotografia, amb els seus trípodes i amb moltes ganes de passar-ho bé, i aquí en teniu un petit recull fotogràfic!

Us esperem a la propera sortida el proper dissabte 17 d’agost: Fotografia nocturna per Ciutat Vella, del Gòtic al Mar. Informació i reserves en aquest enllaç!

Pin It on Pinterest