El passat dissabte 11 de novembre va tenir lloc la Passejada foto-històrica pel Barri de Gràcia. Vam tenir magnífic dia de tardor que ens va acompanyar i vam parlar de fotografia de fotografia urbana i composició, de llum, de càmeres, de com retratar a persones, i moltes altres coses més.

Us deixem amb un recull de fotos de la sortida i us esperem a la propera activitat: FOTOGRAFIA NOCTURNA DE NADAL A LA FIRA DE SANTA LLÚCIA! Cliqueu aquí per a més informació i reserves. No us ho perdeu!

Fotografia urbana i composició al Barri de Gràcia Fotografia urbana i composició al Barri de Gràcia Fotografia urbana i composició al Barri de Gràcia Fotografia urbana i composició al Barri de Gràcia Fotografia urbana i composició al Barri de Gràcia Fotografia urbana i composició al Barri de Gràcia Fotografia urbana i composició al Barri de Gràcia Fotografia urbana i composició al Barri de Gràcia Fotografia urbana i composició al Barri de Gràcia Fotografia urbana i composició al Barri de Gràcia Fotografia urbana i composició al Barri de Gràcia Fotografia urbana i composició al Barri de Gràcia Fotografia urbana i composició al Barri de Gràcia Fotografia urbana i composició al Barri de Gràcia Fotografia urbana i composició al Barri de Gràcia Fotografia urbana i composició al Barri de Gràcia Fotografia urbana i composició al Barri de Gràcia Fotografia urbana i composició al Barri de Gràcia Fotografia urbana i composició al Barri de Gràcia Fotografia urbana i composició al Barri de Gràcia Fotografia urbana i composició al Barri de Gràcia Fotografia urbana i composició al Barri de Gràcia Fotografia urbana i composició al Barri de Gràcia Fotografia urbana i composició al Barri de Gràcia Fotografia urbana i composició al Barri de Gràcia Fotografia urbana i composició al Barri de Gràcia Fotografia urbana i composició al Barri de Gràcia

Pin It on Pinterest