Aquest dissabte 17 de novembre, d’11 a 14 hores, us esperem a la Passejada foto-històrica que realitzarem conjuntament amb Matèria BCN per Ciutat Vella i en la que parlarem de Fotografia Urbana i Composició.

En aquest itinerari us ensenyarem a capturar l’ànima d’una ciutat a través de la fotografia urbana i d’arquitectura. Parlarem sobre la llum, els seus moments més interessants i sobre llenguatge fotogràfic. Us ensenyarem una sèrie de recursos per a expressar-vos amb imatges, millorar les vostres fotos i treure el màxim partit de la vostra càmera.

Qui no ha sortit a passejar per Ciutat Vella i ha quedat maravellat pels colors, les ombres i els carrerons de Ciutat Vella? Ara és el moment d´aconseguir les millors imatges i conèixer la història dels espais que fotografíes. Farem un recorregut intens per diferents barris del districte que ens portaran a racons i espais emblemàtics i màgics. Ens espera l´arquitectura contemporànea del MACBA o el CCCB, els colors i la tradició del passeig de les Rambles, els racons històrics del Barri Gòtic i molts altres secrets!

 

No us ho perdeu! Més informació: Joan Torrens i Matèria BCN – Passejades foto-històriques

Pin It on Pinterest