Curs bàsic de fotografia i història

Després de l’èxit de les Passejades fotogràfiques amb història i de veure les ganes d’aprendre de molts dels participants, hem decidit preparar un CURS BÀSIC DE FOTOGRAFIA on podrem aprofundir més sobre els conceptes tractats i on s’inclouran SESSIONS DE CARRER on ensenyar-vos a fer bones fotos i SESSIONS AMB ORDINADOR per a poder-vos ensenyar què fer-ne després.

DESCRIPCIÓ DEL CURS:

Últims raigs de sol (Port Vell)

En aquest curs foto-històric us proposem fer una introducció a la fotografia digital i una immersió en la història de Barcelona i de la pròpia fotografia. El curs es divideix en sessions a l’aula amb ordinador i projeccions i en sessions exteriors per diferents espais de la ciutat.

En aquest curs bàsic d’introducció a la fotografia digital, parlarem sobre el funcionament de la càmera digital, sobre els seus mecanismes i tipus d’arxius de sortida perquè aprengueu a ferne servir totes les característiques disponibles. També us explicarem com gestionar el vostre arxiu fotogràfic, donarem uns consells a seguir, quins programes utilitzar, i us introduirem a l’edició fotogràfica. Pel que fa a la part històrica farem un repàs de l’evolució urbana de Barcelona; la seva fundació, el passat medieval, la recuperació del segle XIX, etc. Reflexionarem també sobre la situació actual de l’àrea metropolitana i les últimes transformacions. Lligant amb la part fotogràfica repassarem la història de la fotografia a la ciutat des de l’aparició del daguerreotip i les primeres postals turístiques fins a l’ús que se’n fa actualment de la imatge de la ciutat.

DATES:

  • Properament

DADES PRÀCTIQUES:

  • Les sessions d’aula es realitzaran al Centre de Barri del Poblenou.
  • Les sessions exteriors s’organitzaran establint punts de trobada.
  • Totes les sessions tindran una durada d´1h 30 minuts.

PREU:

  • Preu total del curs: 60€
  • Reduïda (majors de 65 anys i menors de 18 anys): 50€
  • 15 % Dpte. Amb Carnet Jove
  • FORMA DE PAGAMENT: Mitjançant transferència bancària

INFORMACIÓ I RESERVES:

ORGANITZA:

 

Pin It on Pinterest