Aquest dissabte 11 de maig, de 17 a 20 hores, us esperem a la Passejada foto-històrica que realitzarem conjuntament amb Matèria BCN per Ciutat Vella i en la que parlarem de Fotografia Urbana i Composició.

Passejada foto-històrica a Ciutat Vella - COMPOSICIÓ I FOTO UR

En aquest itinerari us ensenyarem a capturar l’ànima d’una ciutat a través de la fotografia urbana i d’arquitectura. Parlarem sobre la llum, els seus moments més interessants i sobre llenguatge fotogràfic. Us ensenyarem una sèrie de recursos per a expressar-vos amb imatges, millorar les vostres fotos i treure el màxim partit de la vostra càmera. Podeu veure un recull de fotos de la sortida que vam fer el passat mes de novembre en aquest enllaç.

Qui no ha sortit a passejar per Ciutat Vella i ha quedat maravellat pels colors, les ombres i els carrerons de Ciutat Vella? Ara és el moment d´aconseguir les millors imatges i conèixer la història dels espais que fotografíes. Farem un recorregut intens per diferents barris del districte que ens portaran a racons i espais emblemàtics i màgics. Ens espera l´arquitectura contemporànea del MACBA o el CCCB, els colors i la tradició del passeig de les Rambles, els racons històrics del Barri Gòtic i molts altres secrets!

 

No us ho perdeu! Més informació: Joan Torrens i Matèria BCN – Passejades foto-històriques

Reserves: info@materiabcn.com

Pin It on Pinterest