Formació (main)

Passejades fotogràfiques amb història

En col·laboració amb MATÈRIA bcn, oferim una sèrie d’itineraris per Barcelona amb la finalitat d’aprendre una mica sobre la història de diferents llocs de la ciutat, alhora que parlem sobre un tipus de fotografia, n’expliquem uns quants conceptes bàsics i proposem una sèrie d’exercicis. Si t’interessa la història i tens ganes d’aprendre a fer bones fotografies i aprofitar la teva càmera no t’ho pots perdre!

Novetat: Curs de fotografia

Després de l’èxit de les Passejades fotogràfiques amb història i de veure les ganes d’aprendre de molts dels participants, hem decidit preparar un CURS DE FOTOGRAFIA on podrem aprofundir més sobre els conceptes tractats i on s’inclouran SESSIONS DE CARRER on ensenyar-vos a fer bones fotos i SESSIONS AMB ORDINADOR per a poder-vos ensenyar què fer-ne després.

El curs s’iniciarà el mes de NOVEMBRE. Ben aviat publicarem la informació sobre dates, preus i continguts. Si vols manternir-te informat fes-te seguidor a facebook o subscriu-te al Newsletter que trobaràs a la columna dreta d’aquesta pàgina!

Pin It on Pinterest