El proper dissabte dia 26 de novembre, de 17 a 20 horesMATERIA bcn i Joan Torrens recorrerem el Front Marítim dintre del cicle Passejades fotogràfiques amb història.

No heu intentat mai fer una foto de nit i no heu aconseguit el que volíeu? Doncs us ensenyarem a fer fotos quan hi ha poca llum. També explicarem com fer fotografies úniques i impactants, per exemple capturant les esteles d’objectes en moviment com els cotxes, i us enseyarem en quines ocasions el flaix pot ser un gran aliat per a una bona fotografia. Per a aquest itinerari serà indispensable disposar d’un trípode.

Joan Torrens, Barcelona Passejada Foto-històrica Front Marítim, Fotografia Nocturna

Barcelona desde la seva fundació ha viscut del mar, un límit natural que ha impulsat el creixement econòmic de la ciutat i ha mermat el creixement urbà, cóm ha viscut Barcelona la seva relació amb el Mediterrani? Us explicarem les etapes per les que ha passat el litoral barceloní, la seva funcionalitat com a port, com a nucli de barraques, com a oci amb platjes, i molt més!

El preu de l’activitat és de 20€ per adults, 15€ reduïda (estudiants i pensionistes) i gratuïta per menors de 12 anys.

Per a més informació i reserves escriviu a info@materiabcn.com.

Joan Torrens, Barcelona Passejada Foto-històrica Front Marítim, Fotografia Nocturna     Joan Torrens, Barcelona Passejada Foto-històrica Front Marítim, Fotografia Nocturna

Joan Torrens, Barcelona Passejada Foto-històrica Front Marítim, Fotografia Nocturna     Joan Torrens, Barcelona Passejada Foto-històrica Front Marítim, Fotografia Nocturna

 

Pin It on Pinterest