El passat 17 d’agost, vam realitzar la Passejada Fotohistòrica per Ciutat Vella amb Matèria BCN. Vam parlar sobre la fundació de Barcelona, des de l’època romana fins als nostres dies. Però també vam parlar de Fotografia Nocturna. Al llarg de tota la sortida vam explicar el funcionament de la càmera, els seus mecanismes i tot allò necessari per a fer llargues exposicions i bones fotos de nit,  i així vam poder capturar molts dels racons únics de Ciutat Vella com la Plaça del Rei, Sant Felip Neri o el Carrer del Bisbe..

Al llarg de 3 hores doncs, vam recórrer els llocs més emblemàtics de la ciutat amb un gran grup d’apassionats per la història i la fotografia, amb els seus trípodes i amb moltes ganes de passar-ho bé, i aquí en teniu un petit recull fotogràfic!

Us esperem a la propera sortida el proper dissabte 21 de setembre: Coincidint amb les Festes de la Mercè, farem una sortida nocturna enfocada a la Fotografia de Focs Artificials per la muntanya de Montjuïc! Informació i reserves en aquest enllaç!

Fotografia nocturna per Ciutat Vella Fotografia nocturna per Ciutat Vella Fotografia nocturna per Ciutat Vella Fotografia nocturna per Ciutat Vella Fotografia nocturna per Ciutat Vella Fotografia nocturna per Ciutat Vella Fotografia nocturna per Ciutat Vella Fotografia nocturna per Ciutat Vella Fotografia nocturna per Ciutat Vella Fotografia nocturna per Ciutat Vella Fotografia nocturna per Ciutat Vella Fotografia nocturna per Ciutat Vella Fotografia nocturna per Ciutat Vella Fotografia nocturna per Ciutat Vella Fotografia nocturna per Ciutat Vella Fotografia nocturna per Ciutat Vella

Pin It on Pinterest