Aquest passat dissabte amb Matèria BCN, vam fer la Passejada foto-històrica per Diagonal Mar i el Fòrum. Al llarg de 3 hores des de la posta del sol, vam recórrer els terrenys del Parc del Fòrum i Diagonal Mar.

Vam parlar sobre la creació del Parc del Fòrum l’any 2004, la obertura i revalorització de la zona i els usos que té actualment, així com la història de la zona, què hi havia abans i perquè va servir durant la Guerra Civil.

Tota aquesta informació històrica, vam contrastar-la amb imatges d’un lloc tant fotogènic com és aquesta zona tant nova de Barcelona. Vam parlar sobre els modes d’exposició de la càmera, de com treure’n el màxim partit per a fer fotos quan queda poca llum i que no quedin mogudes ni surtin malament, i de com fer-ho perquè les nostres imatges siguin més atractives visualment. Per acabar l’itinerari vam explicar com capturar les esteles dels cotxes en moviment i ho vam posar a prova des d’un punt elevat de la Ronda Litoral.

Us deixem amb un recull de fotos de la sortida i us esperem a la propera cita: 20 de juliol, fotografia nocturna a les Fonts de Montjuïc!

Pin It on Pinterest