El proper dissabte dia 25 de febrer, de 15:30 a 18:30 hores, juntament amb MATERIA bcn, recorrerem la zona del 22@ dintre del cicle Passejades fotogràfiques amb història.

Sabeu quan s’originà el Poblenou? Sabeu que el Poblenou fou conegut com el “Manxester català”? Coneixeu el pla 22@? Què està passant avui amb el Poblenou? Sabeu que es on es poden trobar els edificis més contemporanis de la ciutat?

   

Doncs al llarg de la ruta parlarem de tot això i també de fotografia urbana, d’arquitectura i composició. Us explicarem quines són les millors hores per a fer fotos, com aprofitar els recursos de la vostra càmera, com aprofitar la llum per a fer unes fotos més interessants i sobretot, a deixar de fer servir el mode automàtic de la càmera.

Els canvis que hi ha hagut en aquest barri el transformen en un lloc inmillorable per a la  fotografia d’arquitectura. Ens fixarem en les línies i colors dels edificis i estarem atents a la llum i als contrastos i jocs d’ombres. També aplicarem molts dels conceptes de composició a la fotografia urbana, i us donarem unes pautes per a millorar les vostres fotografies.

Les inscripcions estan obertes, i només cal que ens escriviu a info@materiabcn.com per a fer la reserva.

Us hi esperem!

   

Pin It on Pinterest