El passat dissabte 30 de juny vam realitzar el taller infantil de fotografia i història pels Parcs de Montjuïc. Amb la calor que feia vam buscar els racons més frescos i vam iniciar una passejada per recórrer els parcs més bonics de Montjuïc al llarg de dues hores.

Mentre descobríem la història de la muntanya, vam aprendre a mirar a través de la càmera, a enquadrar correctament i, fins i tot, a enganyar la vista. Els participants van anar capturant tot allò que anàvem veient al llarg del recorregut per a poder fer un recull fotogràfic de la passejada. Vam acabar descobrint com fer fotos a l’aigua, i fins i tot capturant libèl·lules al vol!

Moltes gràcies a totes les mares, pares i acompanyants i sobretot als petits fotògrafs amb qui vam passar un bon matí. Us recordem que esperem que ens envieu les vostres millors fotos al nostre grup de flickr per a participar en el sorteig d’un 2×1 per al proper itinerari, per al qual ja estan obertes també les inscripcions.

Us esperem doncs al proper Taller Infantil de fotografia al Parc de Can Mercadé, diumenge 15 de juliol de 10:30 a 12:30 hores. Més informació aquí.

 

Pin It on Pinterest