El passat dilluns 28 de maig vam realitzar el taller infantil de fotografia i història per Ciutat Vella. Havent reunit una quinzena de nens d’entre 6 i 10 anys i amb els pares respectius, vam iniciar una passejada per recórrer els racons més emblemàtics del barri al llarg de dues hores.

 

Mentre descobríem la història dels carrers de Barcino i dels seus habitants, vam aprendre a mirar a través de la càmera, a enquadrar correctament i, fins i tot, a enganyar la vista. Els participants van anar capturant tot allò que anàvem veient al llarg del recorregut per a poder fer un recull fotogràfic de la passejada.

 

Moltes gràcies a totes les mares, pares i acompanyants i sobretot als petits fotògrafs amb qui vam passar un bon matí. Us recordem que esperem que ens envieu les vostres millors fotos al nostre grup de flickr per a participar en el sorteig d’un 2×1 per al proper itinerari, per al qual ja estan obertes també les inscripcions.

Us esperem doncs al proper Taller Infantil de fotografia pels jardins de Montjuïc, dissabte 30 de juny d’11:00 a 13:00 hores. Més informació aquí.

Pin It on Pinterest