República Txeca, desembre de 2010: Dies de mal temps, fred, pluja i finalment, neu. Passen setmanes així, però a la fi el sol es deixa veure, els seus raigs despunten i el moment esperat arriba. La calma enmig de la tempesta, el sol crea ombres, reflexos, contrastos, i deixa apreciar tot el que s’ha anat formant en la grisor. El paisatge ha canviat radicalment, ara tot és blanc i només alguns detalls permeten reconèixer el lloc.

Tot és nou, tot ha canviat, i el fotògraf, fascinat, troba la bellesa en els detalls de les coses més senzilles, que ara són tot que la nevada ha deixat descobert. És un moment únic, i en qualsevol moment pot tornar a canviar.

IN ALBIS doncs, és un recull d’aquests petits moments que pretenen transportar a l’espectador en un petit parèntesi de reflexió enmig d’aquest món on tots els canvis s’esdevenen de manera tan vertiginosa.

 

 

Podreu veure l’exposició In Albis del 29 d’abril al 27 de maig dins d’Enfocat al Gòtic, un recorregut fotogràfic per 18 botigues del barri Gòtic i que acaba amb l’exposició Contrast dins el Pati Llimona.

 

In Albis – Joan Torrens

Farmàcia Regomir
Pl. Regomir, 3
Del 29 d’abril al 27 de maig
De dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 i de 16:30 a 20:30
Dissabtes de 9:00 a 14:00
Mapa

 

Trobareu tots els detalls de les exposicions en aquest enllaç i en aquest esdeveniment de Facebook.

Pin It on Pinterest