Aquest cap de setmana, comencem el nostre curs de fotografia trimestral i ho fem amb la Passejada foto-històrica de nivell 1 on parlarem de Fotografia de Paisatge als Jardins de Costa i Llobera i Miramar de Montjuïc! La sortida serà aquest dissabte dia 20 d’octubre de 16 a 19 hores.

 No heu estat mai en un lloc espectacular i us heu quedat sense una foto igual d’impressionant? Doncs aquí parlarem sobre el funcionament de la càmera, com fer servir el mode manual i exposar correctament en situacions de llum canviant i alt contrast. Ensenyarem a aprofitar la llum natural i a escollir el millor moment per a prendre unes bones fotografies del paisatge. L’itinerari està programat a l’hora de la posta de sol, un dels moments en que la llum és més interessant i ens permetrà fer fotografies de postal des d’un lloc únic de Barcelona. Per a aquest itinerari serà aconsellable disposar d’un trípode.

Doncs si voleu aprendre a fer bones fotografies, no us perdeu aquesta ni les dues properes passejades foto-històriques que farem aquest trimestre! Cliqueu aquí per a més informació. Per a informació i reserves contacteu amb info@materiabcn.com.

Pin It on Pinterest