Night photo, long exposure, joan torrens joantorrens.com

No trobeu que el Nadal, tot i el fred, és una època molt agradable per a sortir a passejar? Els carrers plens de llum, la gent voltant, els colors als aparadors, la fira de nadal i tot aquell ambient que es respira… Doncs nosaltres pensem que millor que passejar-hi és sortir a fer-hi fotos, així que hem preparat dos itineraris especials de nadal on recorrerem aquelles zones més característiques de Barcelona en aquesta època per a parlar de la festivitat i fer-ne unes fotografies excepcionals.

  • Dissabte 10 de desembre de 17 a 20 hores: CIUTAT VELLA I EIXAMPLE
  • Dissabte 17 de desembre de 17 a 20 hores: SAGRADA FAMÍLIA

Tot fent un repàs a la història i l’evolució de Barcelona, us explicarem una sèrie de trucs i opcions que podreu fer amb la vostra càmera, a controlar el desenfoc del vostre objectiu o aprofitar-ne el flaix, i us donarem una sèrie de consells per a plasmar el nadal a les vostres fotos a través d’una sèrie d’exercicis. Així doncs ja ho sabeu, tenim la millor solució contra la crisi: si aquest any voleu estalviar us proposem que vingueu a fer fotos amb nosaltres enlloc d’anar de compres!

Per a la sortida no es requereix cap coneixement previ de fotografia. Serà molt recomanable disposar d’un trípode per a la realització dels exercicis.

PREU:
Adults 20€
Reduïda 15€ (Estudiants i pensionistes)
Gratuïta Menors de 12 anys

DESCOMPTES:
15% Carnet Jove
30% TR3SC

INFORMACIÓ I RESERVES:
info@materiabcn.com

Pin It on Pinterest