Després de l’èxit dels tallers anteriors, n’hem preparat un de molt especial per Setmana Santa. Una activitat per a sortir de casa i no avorrir-se mirant la tele!

Us proposem un taller infantil basat en la història i la fotografia per la Barceloneta. Una manera diferent, original i divertida d’entendre la història de la nostra ciutat amb els petits de casa.

taller infantil matèria bcn joan torrens ciutat vella

A Barcelona hi ha un barri de mariners i pescadors que ens està esperant! El proper dimecres 4 d´abril agafeu la càmera de fotos i ganes de passar-ho bé per recórrer la Barceloneta. Farem un itinerari pels seus carrers i places, descobrirem què era abans la Barceloneta, cóm va néixer i quina ha estat la seva evolució. Us ensenyarem com aconseguir les millors fotografies amb exercicis didàctics i divertits, aprenent com funciona la càmera, enfocant, enquadrant bé, i escollint el millor angle per a capturar les millors instantànies. Tot plegat per a introduïr als més menuts al món de la fotografia i ensenyar-los a expressar-se narrant històries amb la imatge, us ho perdreu?

Informació i reserves: info@materiabcn.com

Pin It on Pinterest