Ja tenim aquí la nova programació de tardor per als tallers infantils de fotografia i història que realitzem conjuntament amb Matèria BCN. Després de l’especial als parcs de l’estiu, tornem amb una nova programació per a no deixar de fer fotos en cap moment:

 

Fotografia i història per Ciutat Vella

-28 d’octubre d’11 a 13 hores

Us proposem un taller infantil basat en la història i la fotografia per Ciutat Vella. Una manera diferent, original i divertida d’entendre la història de la nostra ciutat amb els petits de casa.

Farem un recorregut per Ciutat Vella, entre el Barri Gòtic i el Born, amb un quadren de viatge i la càmera en mà! Ens esperen històries de romans, de nobles i d’artesans. A través d’un joc de descoberta ens trobarem amb històries del nostre passat romà i medieval; una muralla, un antic temple, carrers, places de pedra, esglésies, fonts i molts altres monuments resten amagats esperant ésser capturats.

I com ho farem això? Doncs ho farem amb la càmera, aprenent com funciona, enfocant, enquadrant bé, i escollint el millor angle per a capturar el que volguem. Tot plegat per a introduïr als més menuts al món de la fotografia i ensenyar-los a expressar-se narrant històries amb la imatge.

 

 

 

Fotografia i història al Parc de la Ciutadella

-18 de novembre d’11 a 13 hores

nens fotografia joan torrensUs proposem un taller infantil basat en la història i la fotografia. Una manera diferent, original i divertida d’entendre la història de la nostra ciutat amb els petits de casa. Farem un recorregut pel Parc de la Ciutadella, entre Ciutat Vella i Sant Martí, amb un quadern de viatge i la càmera en mà! Ens esperen històries de la Barcelona del segle XIX, de burgesos, industrials i del modernisme. A través d’un joc de descoberta ens trobarem amb les restes d’una antiga pressó convertida en pulmó de Barcelona. Escultures, cascades, fonts, llacs i molts altres monuments resten amagats esperant ésser capturats. I com ho farem això? Doncs ho farem amb la càmera, aprenent com funciona, enfocant, enquadrant bé, i escollint el millor angle per a capturar el que volguem. Tot plegat per a introduïr als més menuts al món de la fotografia i ensenyar-los a expressar-se narrant històries amb la imatge.

 

 

 

 

Fotografia i història al Parc Agrari del Baix Llobregat

-2 de desembre d’11 a 13 hores

El Parc Agrari del Baix Llobregat és un espai per descobrir! Molt a prop de la gran ciutat tenim un espai rural entorn del riu Llobregat. Un passeig entre camps de conreu, matolls i aigua que ens descobrirà aquest gran rebost de Barcelona. Captarem les millors fotografies del riu Llobregat, de les cabres i els ocells del parc, dels arbres i la fruita, d’un món ple de natura!

 

 

 

Trobareu tota la informació a la pàgina de TALLERS INFANTILS DE FOTOGRAFIA I HISTÒRIA.

Pin It on Pinterest