Després de l’èxit de la primera sortida, MATERIA BCN i JOAN TORRENS us proposem dues noves dates per al taller infantil d’història i fotografia per Ciutat Vella. Una manera diferent, original i divertida d’entendre la història de la nostra ciutat amb els petits de casa.
Farem un recorregut per Ciutat Vella, entre el Barri Gòtic i el Born, amb un quadren de viatge i la càmera en mà! Ens esperen històries de romans, de nobles i d’artesans. A través d’un joc de descoberta ens trobarem amb històries del nostre passat romà i medieval; una muralla, un antic temple, carrers, places de pedra, esglésies, fonts i molts altres monuments resten amagats esperant ésser capturats. I els que vingueu el 19 de febrer, veniu disfressats a l’especial de Carnestoltes!
I com ho farem això? Doncs ho farem amb la càmera, aprenent com funciona, enfocant, enquadrant bé, i escollint el millor angle per a capturar el que volguem. Tot plegat per a introduïr als més menuts al món de la fotografia i ensenyar-los a expressar-se narrant històries amb la imatge.
Dates:
  • Diumenge, 19 de febrer , d’11 a 13 hores. ESPECIAL CARNESTOLTES!
  • Diumenge, 26 de febrer, d’11 a 13 hores.
Més informació: Joan Torrens | Formació

Pin It on Pinterest