Després de l’èxit de les Passejades fotogràfiques amb història i de veure les ganes d’aprendre de molts dels participants, hem decidit preparar un CURS DE FOTOGRAFIA on podrem aprofundir més sobre els conceptes tractats i on s’inclouran SESSIONS DE CARRER on ensenyar-vos a fer bones fotos i SESSIONS AMB ORDINADOR per a poder-vos ensenyar què fer-ne després.

DESCRIPCIÓ DEL CURS:

Últims raigs de sol (Port Vell)

En aquest curs foto-històric us proposem fer una introducció a la fotografia digital i una immersió en la història de Barcelona i de la pròpia fotografia. El curs es divideix en sessions a l’aula amb ordinador i projeccions i en sessions exteriors per diferents espais de la ciutat.

En aquest curs bàsic d’introducció a la fotografia digital, parlarem sobre el funcionament de la càmera digital, sobre els seus mecanismes i tipus d’arxius de sortida perquè aprengueu a ferne servir totes les característiques disponibles. També us explicarem com gestionar el vostre arxiu fotogràfic, donarem uns consells a seguir, quins programes utilitzar, i us introduirem a l’edició fotogràfica. Pel que fa a la part històrica farem un repàs de l’evolució urbana de Barcelona; la seva fundació, el passat medieval, la recuperació del segle XIX, etc. Reflexionarem també sobre la situació actual de l’àrea metropolitana i les últimes transformacions. Lligant amb la part fotogràfica repassarem la història de la fotografia a la ciutat des de l’aparició del daguerreotip i les primeres postals turístiques fins a l’ús que se’n fa actualment de la imatge de la ciutat.

DATES:

  • Els dijous 3, 10, 17 i 24 de Novembre i 1 de Desembre de 19h a 20:30
  • Els dissabtes 26 de Novembre i 3 de Desembre de 10h a 11:30

MÉS INFORMACIÓ:

Joan Torrens Formació

Pin It on Pinterest