Passejada foto-històrica al Parc del Guinardó i els Búnkers del Carmel

El passat dissabte vam realitzar la primera passejada foto-històrica d’aquest 2013 amb MATERIA bcn. Amb una mica més de fred de l’habitual, vam pujar cap al Parc del Guinardó i els Búnkers del Carmel, una localització perfecte per a iniciar-se en la fotografia amb el taller de nivell 1 dins el nostre curs de fotografia trimestral.

El sol baix d’hivern i les vistes que podem tenir al parc, són la millor manera de fer fotos tranquil·lament, tot contemplant el paisatge i aprenent els conceptes bàsics de fotografia: el diafragma, l’obturador, els patrons de medició o els modes d’exposició entre molts altres. Mica en mica per anar aprenent que fer bones fotos no només requerix apretar un botó, sinó que abans cal tenir en compte moltes altres coses.

La importància de la zona donada la seva estreta relació amb la Guerra Civil, no va permetre’ns passar per alt una explicació històrica per a poder relacionar les fotografies de paisatge amb l’entorn, tal com fem a totes les passejades foto-històriques que realitzem mensualment.

Així doncs, si voleu seguir aprenent a fer funcionar la vostra càmera de fotos, us esperem al nivell 2 del nostre curs, on parlarem de fotografia urbana i composició al barri del 22@. No us ho perdeu!

Pin It on Pinterest