Ja tenim preparada la nova programació per a les properes Passejades fotogràfiques amb història que realitzem conjuntament amb Matèria BCN. Com a novetat per a aquest trimestre hem reorganitzat els continguts teòrics sobre fotografia per tal de poder ordenar les tres passejades per nivells, de manera que les persones que comencin de zero puguin fer-ho de forma gradual. Tanmateix es podrà accedir a qualsevol nivell directament ja que al començar es farà un breu repàs dels conceptes bàsics de manera que no sigui imprescindible començar al nivell 1. El fet de tenir coneixements previs tampoc serà cap inconvenient per a accedir a qualsevol dels nivells ja que sempre s’explicaran trucs i conceptes més avançats i es compaginarà tot amb exercicis que permetran enriquir els coneixements de tots els assistents.

Conjuntament amb aquesta reorganització de la programació, també us presentem un nou abonament per a aquelles persones interessades en realitzar totes tres passejades i així rebre una formació fotogràfica completa. El preu d’aquest abonament serà de 50€ i permetrà realitzar les tres passejades amb un important descompte. Per a les persones interessades en realitzar un itinerari de forma puntual es mantindrà el preu habitual de 20€.

Així doncs, aquesta és la programació per a aquest trimestre:

28 d’abril de 17:30 a 20:30 hores: Nivell 1 – Fotografia de Paisatge – Parc del Guinardó i Búnkers del Carmel

26 de maig de 17:30 a 20:30 hores: Nivell 2 – Fotografia Urbana i Composició – Barceloneta – L’Illa de Maians

9 de juny de 20:00 a 23:00 hores: Nivell 3 – Fotografia Nocturna – Front Marítim: El mar de nit

  Joan Torrens, Barcelona Passejada Foto-històrica Front Marítim, Fotografia Nocturna

Com sempre, les sortides són en dissabte i estan programades en funció de les hores de llum. Totes les passejades tenen una durada de 3 hores. Trobareu l’agenda i la informació completa de les activitats en aquest enllaç.

Per apuntar-vos només cal que envieu un correu electrònic a info@materiabcn.com indicant la passejada a la que us voleu apuntar.

Podreu veure també les fotografies realitzades pels assistents a les passejades anteriors al nostre grup de flickr, i el reportatge que ens van fer al programa Family Travel durant l’anterior sortida a la Barceloneta.

Recordar-vos finalment que si ens seguiu via facebook podreu trobar descomptes i promocions puntuals per a les diferents activitats.

Us esperem el proper dissabte 28 al Parc del Guinardó on visitarem els búnkers del Carmel, un dels llocs més espectaculars per a la fotografia de paisatge a Barcelona. No us ho perdeu!

Pin It on Pinterest