El proper dissabte dia 29 d’octubre, de 16:30 a 19:30 hores, juntament amb MATERIA bcn, recorrerem el Parc del Guinardó i la Bateria Antiaèria del Carmel dintre del cicle Passejades fotogràfiques amb història.

No heu estat mai en un lloc espectacular i us heu quedat sense una foto igual d’impressionant? Doncs aquí parlarem sobre el funcionament de la càmera, com fer servir el mode manual i exposar correctament en situacions de llum canviant i alt contrast. Ensenyarem a aprofitar la llum natural i a escollir el millor moment per a prendre unes bones fotografies del paisatge. L’itinerari està programat a l’hora de la posta de sol, un dels moments en que la llum és més interessant i ens permetrà fer fotografies de postal des d’un lloc únic de Barcelona. Per a aquest itinerari serà aconsellable disposar d’un trípode.

Al Parc del Guinardó tindrem grans panoràmiques de Barcelona per entendre la seva evolució històrica. Parlarem d’un parc amb moltes característiques: un parc urbà, forestal i històric, com viu tot això el Guinardó? A la part més alta d’aquest parc gaudirem d’unes vistes privilegiades sobre les bateries antiaèris i parlarem del barri de les barraques, un dels pocs vestigis històrics que ens portarà a parlar de la Guerra Civil en el seu 75é aniversari, t’hi esperem!

El preu de l’activitat és de 20€ per adults, 15€ reduïda (estudiants i pensionistes) i gratuïta per menors de 12 anys.

Per a informació i reserves poseu-vos en contacte amb info@materiabcn.com

Pin It on Pinterest