Night photo, long exposure, joan torrens joantorrens.com

El proper dissabte dia 27 d’agost, de 19 a 22 hores, juntament amb MATERIA bcn, recorrerem la muntanya de Montjuïc dintre del cicle de les passejades fotogràfiques amb història.

Sabeu com era Montjuïc a inicis del segle XX? Coneixeu el seu passat rural? Sabeu quin fou el primer edifici que es construí a Montjuïc? Coneixeu l’impacte de l’Exposició Internacional de 1929? Què ha quedat de la Barcelona olímpica? Què ha representat i què representa avui Montjuïc per la ciutat?

Doncs al llarg de la ruta parlarem de tot això i també de Fotografia Nocturna. Amb l’ajuda d’un trípode ensenyarem a fer fotos quan ja no queda llum, en quines ocasions podem fer servir el flaix com a llum adicional i a capturar les esteles dels cotxes i d’objectes lluminosos en moviment.

Les inscripcions encara estan obertes, i només cal que contacteu amb MATERIA bcn per a fer la reserva. Per a aquesta activitat serà necessari disposar d’un trípode, però en cas que no en tingueu feu-nos ho saber ja que disposem d’uns quants per a deixar durant l’activitat.

Us hi esperem!

Pin It on Pinterest