Per a combatre la calor de l’estiu, hem preparat un cicle de fotografia nocturna, la millor manera de no haver de sortir de casa a les hores de més calor!

Per a fer fotos, el primer que necessitem és que hi hagi llum però que passa quan quasi no n’hi ha? La fotografia nocturna és un gènere que destaca per la seva vistositat i permet aconseguir unes imatges úniques i uns efectes que de dia no podriem fer. Per això, primer hem d’entendre com és la llum de la que disposem de nit i com es comporta la càmera en aquestes situacions.

Així doncs, us explicarem com funciona la càmera i us ensenyarem a aprofitar aquells mecanismes que ens permetran fer fotos amb poca llum. Capturarem les esteles d’objectes en moviment, parlarem de perquè ens pot ser útil el flaix de la càmera i us ensenyarem uns quants trucs per a poder fer unes fotos espectaculars de Barcelona de nit.

Per a aquest motiu, hem escollit tres llocs ben característics de la nostra ciutat com son el Castell de Montjuïc, la Font Màgica i Diagonal Mar, on podrem posar en pràctica tot el que us explicarem i disfrutar de la Barcelona de nit. Per a aquests tres itineraris serà imprescindible portar trípode.

· 14 de juliol, de 20 a 23: El Castell de Montjuïc

  

· 11 d’agost, de 20 a 23: Diagonal Mar i el Fòrum

  

· 15 de setembre de 19 a 22: La Font Màgica de Montjuïc

 Night photo, long exposure, joan torrens joantorrens.com Night photo, long exposure, joan torrens, joantorrens.com, fotografia nocturna, joan torrens, llarga exposició, , montjuïc, montjuic, barcelona fountain, fontana, barcelona,

 

Per a més informació i reserves escriviu-nos a: info@materiabcn.com

 

 

Pin It on Pinterest