Per a combatre la calor de l’estiu, hem preparat uns tallers de fotografia i història ben frescos a diferents parcs de l’àrea de Barcelona, la millor manera no passar calor un diumenge al matí a Barcelona!

 

· 15 de juliol, de 10:30 a 12:30: El Parc de Can Mercader

Can Mercader és un parc que es troba al terme municipal de Cornellà de Llobregat. Una gran reserva de zona verda, un espai tranquil i agradable per passar un matí d´estiu amb la càmera de fotos a la mà! Us explicarem la història de Cornellà i de Can Mercader i captareu les millors imatges!

 

 

 

· 11 d’agost, de 10:30 a 12:30: Pel Poblenou amb banyador

El Poblenou és un dels barris amb més caràcter de Barcelona i té platja!! Farem un viatje en el temps pels horts rurals, per les fàbriques tèxtils d´aquest “Manxester català” i pel recuperat front marítim de llevant. Acabarem l´activitat amb un bany al mar… has fet mai fotos sota l´aigua?!

 

 

 

· 16 de setembre de 10:30 a 12:30: El Parc Agrari del Baix Llobregat

El Parc Agrari del Baix Llobregat és un espai per descobrir! Molt a prop de la gran ciutat tenim un espai rural entorn del riu Llobregat. Un passeig entre camps de conreu, matolls i aigua que ens descobrirà aquest gran rebost de Barcelona. Captarem les millors fotografies del riu Llobregat, de les cabres i els ocells del parc, dels arbres i la fruita, d´un món ple de natura!

 

 

Per a més informació i reserves escriviu-nos a: info@materiabcn.com

Pin It on Pinterest