El proper 4 de juliol, Matèria BCN i Joan Torrens hem preparat una ruta fotogràfica molt especial. Us esperem a les 20:30 al Parc del Guinardó!

No heu estat mai en un lloc espectacular amb una llum meravellosa i us heu quedat sense una foto igual d’impressionant? O heu intentat fer una foto de nit i no heu aconseguit el que volíeu? Doncs en aquesta sortida us ensenyarem a capturar allò que heu vist amb la vostra càmera, a fer servir el mode manual i exposar correctament en situacions de llum canviant i foscor. L’itinerari està programat amb la posta de sol i de nit, cosa que ens permetrà fer fotografies de postal des d’un lloc únic de Barcelona. Per a aquest itinerari serà indispensable disposar d’un trípode.

Al Parc del Guinardó tindrem grans panoràmiques de Barcelona per entendre la seva evolució històrica. Parlarem d’un parc amb moltes característiques: un parc urbà, forestal i històric. Com viu tot això el Guinardó? A la part més alta d’aquest parc gaudirem d’unes vistes privilegiades sobre les bateries antiaèris i parlarem del barri de les barraques, un dels pocs vestigis històrics que ens portarà a parlar de la Guerra Civil.

Pin It on Pinterest