El proper dissabte dia 24 de març, de 18:30 a 21:30 hores, juntament amb MATERIA bcn, recorrerem la muntanya de Montjuïc dins el cicle de Passejades Fotogràfiques amb Història.

Night photo, long exposure, joan torrens joantorrens.com

Sabeu com era Montjuïc a inicis del segle XX? Coneixeu el seu passat rural? Sabeu quin fou el primer edifici que es construí a Montjuïc? Coneixeu l’impacte de l’Exposició Internacional de 1929? Què ha quedat de la Barcelona olímpica? Què ha representat i què representa avui Montjuïc per la ciutat?

Doncs al llarg de la ruta parlarem de tot això i també de Fotografia Nocturna. No us heu trobat mai en un viatge que visiteu un lloc espectacular de nit i no aconseguiu fer una foto decent? Doncs us ensenyarem a fotos quan ja no queda llum i sense que ens quedin mogudes, parlarem de l’ús del flaix com a llum addicional, capturarem les esteles dels cotxes i d’objectes lluminosos en moviment i moltes altres coses.

Les inscripcions encara estan obertes, i només cal que contacteu amb MATERIA bcn per a fer la reserva. Per a aquesta activitat serà necessari disposar d’un trípode.

Us hi esperem!

Pin It on Pinterest