taller de fotosUs presentem Taller de Fotos (TdF), una iniciativa nascuda de l’interès d’un grup de joves fotògrafs per crear una plataforma de divulgació fotogràfica.

El portal www.tallerdefotos.cat és la nostra carta de presentació pública. El seu disseny interactiu, en format bloc, està obert a tot aquell interessat en el món de la fotografia. Regularment s’aniran publicant fotografies i reportatges dels seus participants, i així els visitants podran participar-hi aportant els seus comentaris i valoracions tot permetent un intercanvi d’experiències. TdF també comptarà amb una secció de notícies on es publicaran continguts d’interès relacionats amb la fotografia i/o que resultin d’interès per a la nostra comunitat. Alhora, qualsevol persona que hi estigui interessada, ens podrà fer arribar informació i notícies per a publicar a través del nostre formulari de contacte, sempre i quan tinguin a veure amb el món de la fotografia. Tot el web està escrit en català, castellà i anglès per tal d’ampliar l’abast del projecte i acollir el màxim de nombre de visitants.

A banda del bloc, Taller de Fotos serà present a les xarxes socials, mitjançant la pàgina facebook.com/TallerdeFotos i el perfil @TallerFotos a Twitter, on es publicaran tots els continguts del nostre portal (TdF) i facilitaran el seu seguiment a tots els usuaris. Aquests doncs, podran participar deixant els seus comentaris o compartint els continguts als seus perfils i xarxes socials, enriquint d’aquesta manera l’experiència i ampliant la difusió del projecte.

Una tercera línia de Taller de Fotos pretén acostar els seus col·laboradors, trencant el caràcter virtual del projecte i potenciant la vessant social i el contacte directe entre ells. Això es durà a terme mitjançant la creació d’una agenda d’activitats relacionades amb la fotografia (xerrades, trobades…) i l’organització d’exposicions que siguin alhora resum de l’activitat de tots els participants en la plataforma web.

Aquest projecte ha nascut de la mà de la Cristina Agud, en Francesc Balaguer, en Joan Torrens, la Marta Sesé, en Martí Sans i en Xavier Aragonès, tots ells aficionats a la fotografia. A més, hem ampliat el nombre de fotògrafs convidant a amics i aficionats per fer un projecte més gran i amb més visions. La nostra idea és continuar creixent ampliant aquest nombre de fotògrafs i estem oberts a noves incorporacions que valorarem individualment.

Així doncs, des d’ara mateix us convidem a visitar la nostra web www.tallerdefotos.cat, mirar i comentar les fotos que hi trobareu, i seguir-nos a través de Facebook i Twitter per tal de mantenir-vos al dia de totes les actualitzacions.

Pin It on Pinterest