Després de l’èxit del primer taller per Ciutat Vella, MATERIA BCN i JOAN TORRENS us proposem un nou itinerari enfocat als més petits de casa, el Taller Infantil d’Història i Fotografia pel Parc de la Ciutadella. Una manera diferent, original i divertida d’entendre la història de la nostra ciutat amb els petits de casa.

taller infantil matèria bcn joan torrens ciutat vella taller infantil matèria bcn joan torrens ciutat vella
Farem un recorregut pel Parc de la Ciutadella, entre Ciutat Vella i Sant Martí, amb un quadern de viatge i la càmera en mà! Ens esperen històries de la Barcelona del segle XIX, de burgesos, industrials i del modernisme. A través d’un joc de descoberta ens trobarem amb les restes d´una antiga pressó convertida en pulmó de Barcelona. Escultures, cascades, fonts, llacs i molts altres monuments resten amagats esperant ésser capturats.

I com ho farem això? Doncs ho farem amb la càmera, aprenent com funciona, enfocant, enquadrant bé, i escollint el millor angle per a capturar el que volguem. També aprendrem alguns trucs que podem fer amb la càmera, tot plegat per a introduïr als més menuts al món de la fotografia i ensenyar-los a expressar-se narrant històries amb la imatge.

 

Data:
  • Dissabte, 24 de març , d’11 a 13 hores.
Preu:
  • Adults: 20€
  • Reduïda: 15€ (Estudiants i pensionistes)
  • Gratuïta: Menors de 12 anys i docents
Informació i reserves:
Més informació

Pin It on Pinterest