Barcelona Photobloggers va presentar la setmana passada Ubiquography, un projecte de reflexió sobre la iPhoneografia coproduït amb Centre Cívic Guinardó.

Ubiquography és una exposició col·lectiva amb l’objectiu de fer una reflexió sobre què és la iPhoneografia, i quines són les seves qualitats que la fan única: La ubiqüitat i la immediatesa. La ubiqüitat de la iPhoneografia es troba en el vector social de la mateixa: una persona, en un lloc concret, comparteix amb tothom en qualsevol punt. Per la seva banda, la immediatesa la trobem en l’escàs temps que transcorre entre que l’artista “veu” una foto, la captura, l’edita i la publica. Ubiquography intentarà abordar aquests dos conceptes mitjançant una exposició que es podrà veure a tot el món, al mateix temps, i just en el moment que els artistes, de tot el món, publiquen les seves obres, en temps real.

L’exposició té dues vessants: la web (ubiquography.com), on ja s’estan rebent obres iphoneogràfiques, i es mostren al mateix instant en que es publiquen les mateixes. I l’exposició física, que es podrà visitar del 24 de maig al 8 de juny al Centre Cívic Guinardó, i en el mateix instant, en temps real, a diversos punts del món.

Jo ja m’hi he apuntat, i el període d’inscripció està obert, a què espereu? Apunteu-vos-hi!

Web: Ubiquography

Pin It on Pinterest