Aquest dissabte tocaven a un lloc tan mític com l’Ovella Negra, els White Russians, i com que ja feia temps que no els veia, vaig aprofitar per fer-hi una escapadeta.

El soterrani-sala de concerts de l’Ovella és una sala bastant petita i la única llum que hi ha són els focus blaugrana de l’escenari i poca cosa més. A diferència d’un concert de gran format, aquí amb un 70-200 no hauríem fet gran cosa: a la distància mínima d’enfoc (metre i mig aproximadament) no hauríem aconseguit molt més que el detall de la cara del cantant, i de poc hauríen servit les fotos per a il·lustrar que estavem en un concert.

White Russians @ L'Ovella Negra, BCN - 1/10/11 © Joan Torrens www.joantorrens.com

Així doncs, el 35mm va ser l’aliat perfecte, tant per la seva distància focal, com per la seva qualitat i la gran obertura (f1.8), gràcies a la qual vaig poder obtenir aquestes fotos amb tant poca llum.

Aquí teniu la galeria doncs. Les fotos estan fetes entre 1/60 i 1/90 (mínim per a congelar tot i que alguns moviments més bruscos com les mans del bateria s’escapaven) i forçant a ISO 3200. El revelat posterior i la reducció de soroll s’ha fet amb Lightroom.

Pin It on Pinterest